Hoşgeldiniz

Arda Turan Hayranlarının Buluşma Noktasına Hoşgeldiniz

Arda Turan Tranver Edlimeli Mi???

Arda Turan Hayranları Hangi Takımı Tutuyor

Arda Turan yuvadan uçabilir

Turkcell Süper Lig’de şampiyonluğa koşan Galatasaray’ın genç yıldızı Arda’ya çok önemli teklifler geliyor.
Genç futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, “Oyuncunun talipleri var. Avrupa Şampiyonası’ndan sonra ümit ediyorum bu transfer gerçekleşir” dedi.
Arda’nın menajeri Ahmet Bulut, genç futbolcunun, 2008 Avrupa Şampiyonası finalleri sonrasında Avrupa’ya transfer olabileceğini söyledi. Transferin gerçekleşmesi halinde, Galatasaray’ın menfaatleri doğrultusunda bunun olacağını vurgulayan Bulut, ”Arda’yı almak isteyenler büyük bir meblağı gözden çıkarmak zorunda. Bu da en az 10 milyon Avrodur. Oyuncunun talipleri var. Avrupa Şampiyonası’ndan sonra ümit ediyorum bu transfer gerçekleşecek. Burada en önemli nokta Galatasaray’ın menfaatleridir. Kulüp isterse Arda’ya izin verir, istemezse vermez” diye konuştu.
MİLLİ TAKIM İÇİN BÜYÜK SİLAH
Haziran ayında yapılacak 2008 Avrupa Şampiyonası finallerinde Türkiye’nin en büyük kozlarından biri olacak genç futbolcu, performansıyla parmak ısırtıyor. Galatasaray ile 31 Mayıs 2012 tarihine kadar sözleşmesi bulunan genç futbolcuya, Avusturya-İsviçre’de yapılacak Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ardından çok sayıda teklifin gelmesi bekleniyor.
İKİNCİ YARIDA AÇILDI
Sezon boyunca gol yollarında fazla kendini göstermeyen ve sadece 4 golü bulunan 21 yaşındaki genç futbolcu, Galatasaray için sezonun en kritik maçında 3 gol birden atarak şampiyonluk yolunu ardına kadar açtı. Galatasaray, bu sezon ligde Arda’nın gol attığı bütün maçları kazanırken, genç yıldız oynadığı Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Vestel Manisasspor, Trabzonspor ve Sivasspor maçlarında golle buluştu. Arda, ayrıca Sivasspor karşılaşmasında ilk kez bir maçta birden fazla gol atma başarısını da gösterdi. Galatasaray’da bu sezon hücumda olduğu kadar savunmaya da katkı sağlayan Arda, mücadeleci oyunuyla ön plana çıkarken, takım oyununa da büyük fayda sağladı