Hoşgeldiniz

Arda Turan Hayranlarının Buluşma Noktasına Hoşgeldiniz

Arda Turan Tranver Edlimeli Mi???

Arda Turan Hayranları Hangi Takımı Tutuyor

Devlerin Gözdesi Oldu

Devlerin gözdesi oldu
Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Almanya’ya son dakika golüyle 3-2 yenilerek finalin kapısından dönen ay yıldızlı futbolcularımız transferin aranan isimleri oldu. Başta genç yıldızımız Arda olmak üzere, birçok milli futbolcumuz Avrupa kulüplerinin listesinde yerlerini aldı. İtalya’nın iki büyük kulübü Juventus ile Milan, Arda Turan için kapışırken, genç yıldız için Fiorentina, Palermo, Villarreal ve Arsenal’in de devrede olduğu belirtildi.
Tuttosport, "Arda Juve’ye veya Milan’a" başlığıyla verdiği haberde "Terim’in genç prensi iki kulüp arasında düelloya neden olabilir" yorumunu yaptı. Gazete, "Boğaziçi’nin Cristiano Ronaldo’su" diye nitelediği Arda’nın menajeri Ahmet Bulut’un şu sözlerine dikkat çekti:
İtalya’da oynayacak
"Arda, her ne kadar Avrupa’dan çeşitli teklifler alsa da eminim ki Serie A’da top koşturacak. Juve ve Milan en fazla ilgi gösteren kulüpler. Pazartesiden itibaren görüşmelere başlayacağız." Haber çerçevesinde yapılan yorumda da Arda’nın Juventus’ta Nedved’in yerini alabileceği ileri sürüldü.